Transportul – Cum ajungi la Festivalul Berii Arad

Trebuie să știi că ai mai multe opțiuni de transport. Iată-le:

 • Cu autobuzul 
 • Cu tramvaiul
 • Cu trenul
 • Cu mașina (Organizatorii recomandă participanților să își lase mașina acasă și să folosească autobuzele de transfer!)
 • Cu trotineta
 • Cu taxiul
 • Cu Bolt
 1. Accesul la festival este permis începând din data de  30 iunie 2023 până pe 2 iulie 2023. 
 2. Festivalul Berii nu are obligația de a înlocui biletele deteriorate sau pierdute.
Ținem cont de toate măsurile de siguranță, accesul la evenimente organizate de către Festivalul Berii atât pentru organizatori, cât și pentru artiști, participanți sau voluntari/colaboratori se va realiza cu respectarea normelor legislative în vigoare.

Acces Scena 1

Acces Scena 2

 • Fiecare persoană care intră la festival trebuie să dețină un bilet valabil.
 • Minorilor le este interzis consumul de băuturi alcoolice, țigări și droguri
 • Minorii sub 10 ani au accesul gratuit în cadrul festivalului, dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore.
 • Accesul este interzis persoanelor sub 18 ani după ora 00:00 fără acordul părinților
 • descarcă formularul privind ACORD U18

ARTICOLE PERMISE

Este permis accesul în zona festivalului cu următoarele:

  1. Camere foto compacte
  2. Camere GoPro
  3. Baterii externe
  4. Brichete
  5. Selfie stick-uri de dimensiuni mici
  6. Medicamente; insulină; picături – uz medicinal; spray inhalator pentru astm (orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și în cantitate de maxim o doză zilnică)

ARTICOLE INTERZISE

Este interzis accesul în zona festivalului cu următoarele:

 1. Droguri sau alte substanțe narcotice
 2. Focuri de artificii
 3. Lasere
 4. Spray-uri
 5. Cuțite, arme, obiecte ascuțite sau alte tipuri de obiecte periculoase de acest gen
 6. Articole pirotehnice
 7. Spray-uri de gaz
 8. Umbrele
 9. Materiale explozive
 10. Drone. Pentru camere foto sau video, inclusiv DSLR se va cere acceptul organizatorului.
 11. Artificii
 12. Mâncare și băuturi
 13. Orice tip de obiecte care pot provoca răni altor participanți
 14. Este interzisă intrarea cu mașina/RV (cu excepția zonei de parcare special amenajate și în baza tichetului), role, skate-uri, biciclete, hoverboard-uri sau alte dispozitive de acest gen
 15. Este interzisă intrarea cu animale de companie
 16. Este interzis scoaterea din zona festivalului a bauturilor alcoolice si nonalcoolice. Acestea vor fi aruncate în recipientele de depozitare.
 17. Este interzis accesul cu materiale ale partidelor politice sau îmbracaminte cu însemne politice.

OBIECTE PIERDUTE

 1. Obiectele pierdute și găsite trebuie aduse în zona de InfoPoint. Proprietarii le pot recupera urmând o procedură care constă în identificarea persoanei şi a obiectului pierdut. După festival, vom păstra obiectele nerecuperate pentru o perioadă de cel mult 10 zile de la momentul predării către zona InfoPoint şi va încerca returnarea lor către proprietari.
 2. Organizatorul nu are obligația de a asigura depozitarea bunurilor pentru o perioada mai lungă de 30 zile și nici să asigure livrarea bunurilor către proprietari.
 3. În cazul produselor perisabile sau care se deteriorează rapid, termenul de 30 zile va putea fi redus de către noi fără o notificare prealabilă.

COMERCIALIZAREA BILETELOR

 1. Organizatorul garantează exclusiv valabilitatea biletelor vândute de către Festivalul Berii Arad sau partenerii autorizați Festivalul Berii Arad. O listă completă cu aceştia poate fi găsită pe https://festivalulberiiarad.ro
 2. Este strict interzisă vânzarea biletelor sau a invitațiilor prin orice alte mijloace, fie în format fizic sau online. Nerespectarea acestor prevederi va atrage anularea biletelor comercializate și interzicerea accesului în festival a persoanelor responsabile. Orice abatere va fi sancționată conform legii.
 3. Este strict interzisă postarea seriilor unice ale biletelor pe rețele de socializare sau alte website-uri de acest fel (ex. Facebook). Nerespectarea acestor prevederi va atrage anularea biletelor comercializate și interzicerea accesului în festival a persoanelor responsabile. Orice abatere va fi sancționată conform legii.
 4. Este strict interzisă postarea anunțurilor de vânzare/schimb/donare a biletelor pe rețele de socializare, site-uri sau orice alte spații publice. Nerespectarea acestor prevederi va atrage anularea biletelor comercializate și interzicerea accesului în festival a persoanelor responsabile. Orice abatere va fi sancționată conform legii.
 5. În cazul în care vor fi descoperite bilete/invitații/brățări contrafăcute sau falsificate, Festivalul Berii Arad va sesiza organele de urmărire penală competente.

PERSOANE CU DIZABILITĂȚI

 1. Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiază de acces gratuit la festival, cu condiția de a ne trimite notificare prin intermediul FORMULARULUI CONTACT publicat pe site. Beneficiații abonamentelor trebuie sa trimită documente justificative, date de contact, mail și telefon.
 2. Persoanele vor fi contactate pana la începerea evenimentului.
 3. Abonamentele se pot ridica și de la intrare, in baza înregistrării și confirmării de către organizator.

INFO POINT

 1. Pentru orice nelămurire legată de festival, participanții pot cere informații de la Info Point, unde vor fi ajutați de reprezentanți ai festivalului.

COMPORTAMENTUL PE DURATA FESTIVALULUI

 1. Participanții trebuie să se abțină de la orice acțiuni care pot amenința și pune în pericol viața sau sănătatea, securitatea și drepturile altora
 2. Participanților le este interzis să deterioreze/distrugă mediul și/sau instalațiile FESTIVALULUI, clădirile și zonele verzi
 3. Este interzisă desfășurarea oricărei activități comerciale/publicitare
 4. Participanții au dreptul de a fotografia și filma în zona FESTIVALULUI, dar numai în zonele în care le este permis accesul și numai cu echipamente ne-profesionale
 5. Participanții nu vor putea folosi materialele filmate/fotografiate în scopuri comerciale și nu le vor putea comunica public decât dacă se asigură respectarea drepturilor personale ale vizitatorilor filmați/fotografiați
 6. Este strict interzis ca participanții să se deplaseze in zone interzise și in apropierea gardurilor și a zonelor securizate.

MĂSURI DE SECURITATE

 1. Pentru o bună desfășurare a festivalului, participanții au următoarele obligații:
  1. De a informa echipa de securitate cu privire la orice situație despre care au motive să creadă că este periculoasă pentru ceilalți
  2. De a notifica echipa de securitate cu privire la orice incidente pe care le-au suportat
  3. În cazul unui incident violent, echipa de securitate poate decide să evacueze din zona festivalului participanții implicați în incident

LIMITAREA RĂSPUNDERII

 1. În cazul retragerii unuia dintre artiștii confirmați la Festival, FESTIVALUL BERII ARAD nu își asumă responsabilitatea rambursării sumei aferente plății biletului.
 2. FESTIVALUL BERII ARAD nu are obligația să anuleze Festivalul în caz de vreme nefavorabilă.
 3. În cazul în care autoritățile solicită suspendarea sau închiderea festivalului din motive de forță majoră, festivalul sau o parte a acestuia vor fi anulate.
 4. În cazul în care un participant încalcă regulamentul festivalului, FESTIVALUL BERII ARAD poate invalida biletul participantului, iar acesta va fi obligat să părăsească festivalul.
 5. FESTIVALUL BERII ARAD are dreptul să impună respectivului vizitator sau participant neautorizat o interdicție de participare parțială (aplicabilă în legătură cu unul sau mai multe festivaluri) sau totală (aplicabilă în legătură cu toate festivalurile organizate de FESTIVALUL BERII ARAD).
 6. În cadrul FESTIVALUL BERII ARAD se vor realiza materiale foto și video, cu scopul de a promova evenimentul. Prin achiziționarea biletului sau primirea unei invitații, participanții își dau acordul ca posibilele imagini surprinse de fotografi să poată fi folosite de organizatori în scopuri de comunicare, dar nu comerciale. În cazul în care un participant nu dorește să apară în materialele foto și video, va contacta organizatorii pentru a menționa acest fapt.
 7. FESTIVALUL BERII ARAD nu este responsabil pentru obiectele pierdute sau furate. În astfel de cazuri, participanții pot contacta punctul de informare al Festivalului sau le pot duce la punctul de Lost & Found.
 8. Participanții își asumă întreaga responsabilitate asupra capacității de participare din punct de vedere fizic/psihic la diverse activități din cadrul festivalului (care includ și un risc crescut de efort).

DATE ȘI INFORMAȚII

 1. Organizatorul poate folosi datele și informațiile primite de la Parteneri pentru campaniile de promovare. Cei care doresc să se dezaboneze o pot face trimițând un emai la adresa contact@festivalulberiiarad.ro

În zona festivalului se vor asigura în regim de continuitate servicii de prim ajutor și asistență medicală.

Date companie

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field

Persoană de contact

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Date privind standul
Select an option

Informații privind standul personal/rulota

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Domeniul solicitat pentru participare
Select an option
Fill out this field
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed

În fiecare ediție oferim reprezentanților media posibilitatea de a lua parte la Festivalul Berii. Acreditările presupun acces la centru de presă, informări, conferință de presă și interviuri cu artiștii prezenți care acceptă. Cei care doresc să aplice, trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

Spuneți-ne cum ați povestit despre Festivalul Berii până acum. Putem oferi maximum două acreditări/ instituție. Primim aplicații și de la bloggeri, jurnaliști freelance sau alt tip de creatori de conținut.

Fotografii și cameramanii trebuie să specifice în formular funcția lor, deoarece vor primi un altfel de badge care le va oferi acces în zona special dedicată  din fața scenei. Organizatorii vor pune la dispoziție un pachet de poze în fiecare zi a festivalului, disponibile pentru toți reprezentanții media.

Termenul limită pentru aplicații este 5 iunie 2023. Toate cererile vor primi răspuns până în 10 iunie 2023. Pentru întrebări, vă rugăm să ne contactați pe contact@festivalulberiiarad.ro

Reprezentanții sunt rugați să completeze următorul formular:

Despre publicație:

Fill out this field
Fill out this field
Tip media
Select an option

Redactor șef

Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field

Persoană acreditată

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Informații privind standul personal/rulota

Fill out this field
Adăugarea la grupul de WhatsApp dedicat informărilor media?
Select an option
You need to agree with the terms to proceed

Acreditările sunt nominale și netransferabile. Acestea se ridică de la intrarea în festival, de la standul special dedicat.

Datele furnizate prin intermediul acestui formular vor fi prelucrate și stocate de către Festivalu Berii în scopul și pentru analiza solicitării, doar pentru perioada necesară. În cazul refuzului de furnizare a acestei date, există riscul ca cererea să nu poată fi procesată.